Κοροναϊός: Έχασε τη μάχη το 2,5 ετών κοριτσάκι
Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν με κοροναϊό.
Κατέληξε λίγο πριν από τις 17.οο, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου, αφού έπασχε από κοροναϊό που είχε δημιουργήσει επιπλοκές στον οργανισμό του.
Η μικρή Ευαγγελία κόλλησε κοροναϊό από τη μητέρα της και δύο μέρες αργότερα οδηγήθηκε εσπευσμένα από τον πατέρα της στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματικά μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή επί 3 ώρες.
Διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδωμ «Αγλαΐα Κυριακού» των Αθηνών.
Το κοριτσάκι νοσηλεύθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά δυστυχώς, σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του, το παιδί είχε μόλις 1% πιθανότητα να ζήσει, όπως χαρακτηριστικά τού είπαν οι γιατροί.
Ο κοροναϊός δημιούργησε φλεγμονή στο κέντρο του εγκεφάλου του μωρού, με αποτέλεσμα να νεκρώνεται όλο ο νευρικό σύστημα. Οι επιπλοκές καταστρέφουν σταδιακά το νευρικό του σύστημα και άλλα όργανα, είχε δηλώσει απεγνωσμένος ο πατέρας.
«Αντέχει η καρδούλα του», έλεγε με λυγμούς ο πατέρας
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι «το παιδί, από τον κοροναϊό, έχει μαζέψει υγρό στο κρανίο. Η φλεγμονή δεν είναι στο δεξί ή στο αριστερό ημισφαίριο, αλλά είναι στον κεντρικό άξονα του κρανίου και δεν μπορούν οι γιατροί να κάνουν κάτι για αυτό. Παραλύει το νευρικό σύστημα του παιδιού σιγά-σιγά. Το παιδί είναι δυνατό, αντέχει η καρδούλα του», έλεγε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού, στις 23 Δεκεμβρίου, λέγοντας πως προσεύχονται όλοι για να ζήσει.
Ο πατέρας, μάλιστα, μιλώντας με λυγμούς, είχε ευχαριστήσει τους γιατρούς στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και όλους όσοι προσεύχονταν μαζί με την οικογένεια για να καταφέρει το κοριτσάκι να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του.
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)



















![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442