Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε καθόλου καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και γλίτωσε την ήττα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Ιωαννίδη.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος στις δηλώσεις του, αναφέροντας πως απογοητεύτηκε από το πως κύλησε το παιχνίδι, ενώ επισήμανε ότι οι «πράσινοι» δεν άξιζαν κάτι περισσότερο.
Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Στο σημερινό παιχνίδι μας στεναχωρούν όλα. Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Ήταν απογοητευτικό το παιχνίδι μας απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με 10 παίκτες, όμως εμείς δεν καταφέραμε τίποτα.
Δεν ήταν καλό παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη, είχαμε άγχος, βιαζόμασταν. Δεν είχαμε σαν ομάδα προσωπικότητα να το κερδίσουμε και όπως παίξαμε είναι φυσιολογικό να μη μπορούμε να το κερδίσουμε».
Για τη χρονιά που πέρασε: «Ήταν μία καλή χρονιά για εμάς, με κατάκτηση τίτλου και μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έχουμε προσδοκίες πλέον, ο κόσμος ήταν εδώ αλλά δεν ανταποκριθήκαμε εμείς».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.