Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει αποδειχθεί η… ψυχή της παρέας στην Αργεντινή, με τον τερματοφύλακα της Αλμπισελέστε να έχει όρεξη για αστεία κατά τη διάρκεια της παρέλασης των παικτών για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Συγκεκριμένα ο γκολκίπερ της Άστον Βίλα θέλησε να τρολάρει ανελέητα τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος παρεμπίπτοντος τον νίκησε τέσσερις φορές στο τελικό (τρεις από το σημείο το πέναλτι και μία σε κανονική ροή αγώνα).
Τι έκανε λοιπόν ο Μαρτίνες; Ανέβηκε στο λεωφορείο που βρισκόταν η ομάδα μαζί με μια παιδική κούκλα η οποία είχε στο κεφάλι της κολλημένη τη φωτογραφία του Γάλλου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.
Ορεξάτος ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα και αφού υποκλίθηκε στον... απερχόμενο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμέν, έπειτα του διαμήνυσε ότι αν σταματήσει να τρέχει θα τον κάνει αλλαγή!