Το ελληνικό πόλο στις γυναίκες φιγουράρει στην κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό να κυριαρχούν στις πισίνες. Οι ερυθρόλευκες είναι οι πρωταθλήτριες Ευρώπης, έχοντας θριαμβεύσει με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα του Εθνικού κατέκτησε τον δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό τίτλο, το Euro Cup.
Οι μεγάλες αυτές διακρίσεις δίνουν στη χώρα μας μια σπουδαία πρωτιά και το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η «μάχη» για τον τίτλο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στις εφτά το απόγευμα, σ’ έναν τελικό που είναι ελληνική υπόθεση.
Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για την κατάκτηση ενός ακόμα σπουδαίου τίτλου και όλα τα βλέμματα και το One channel θα μεταδώσει «ζωντανά» τον μεγάλο αγώνα.
Οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να δουν σε «ζωντανή» μετάδοση τον σπουδαίο τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.