Από την Κυριακή (11/12) ο Ροντινέιαποτελεί και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τον 30χρονο μπακ να υπογράφει στους «ερυθρολεύκους» μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.
Ο έμπειρος μπακ ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Φλαμένγκο, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο να τον αποθεώνει στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του.
«Ο Ροντινέι έγινε μέρος της ιστορίας της Φλαμένγκο γι’ αυτό που είναι. Ήρθε το 2016 και ήταν διατεθειμένος για την πιο μεγάλη πρόκληση της καριέρας του: να φορέσει την τιμημένη και ιερή φανέλα της.
Ίδρωσε, πάλεψε και κατέκτησε στόχους. Δεν έσκυψε ποτέ το κεφάλι στις δύσκολες και κακές στιγμές και έλαμψε δικαίως», ανέφερε η Φλαμένγκο για τον Ροντινέι στα social media.
Rodinei entrou para a história do Flamengo por ser exatamente quem é. Chegou em 2016 disposto a encarar o maior desafio da carreira: vestir o Manto Sagrado. Suou, lutou, conquistou. Não abaixou a cabeça nos momentos ruins e, merecidamente, brilhou. pic.twitter.com/y5tZDcWGcY
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.