Απίστευτη εξέλιξη: 2-1 με τον Ζιρού η Γαλλία – Έχασε πέναλτι ο Κέιν (vids)
Τρομερή εξέλιξη στον προημιτελικό της Γαλλίας με την Αγγλία, με τον Ζιρού να κάνει το 2-1 με κεφαλιά και τον Κέιν να αστοχεί σε πέναλτι λίγα λεπτά αργότερα.
Απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Αγγλία για τους «8» του Μουντιάλ.
Ο Ολιβιέ Ζιρού με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Γκριζμάν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Γάλλους στο 78ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μάουντ κέρδισε νέο πέναλτι από τον Τεό Ερναντές, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής μετά από παρέμβαση του VAR.
Ο Χάρι Κέιν ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση, ωστόσο ο επιθετικός της Τότεναμ δεν κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα τον συμπαίκτη του, Ούγκο Γιορίς, στέλνοντας την μπάλα αρκετά άνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.