Νέα εστία έντασης στήνουν εδώ και λίγη ώρα ομάδες Ρομά στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα δεκάδες άτομα έχουν ξεκινήσει να στήνουν οδοφράγματα στην οδό Πόντου, έξω από τον οικισμό Αγία Σοφία.
Έχουν βάλει ήδη φωτιές σε λάστιχα και ξύλα, φωνάζοντας συνθήματα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπή στην περιοχή.
Ήδη στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις των ΜΑΤ .
Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., είναι πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς μετά την απολογία του, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα. Την οριστική απόφαση αναμένεται να λάβει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Ο 16χρονος Κώστας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας