Η άνετη πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας, ολοκλήρωσε το παζλ των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Φυσικά η μεγαλύτερη έκπληξη της φάσης των «16» πραγματοποιήθηκε από τους φοβερούς και τρομερούς, Μαροκινούς οι οποίοι έστειλαν σπίτι της την Ισπανία,για να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε προημιτελική φάση Μουντιάλ.
Την προσεχή Παρασκευή (9/12) λοιπόν η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία και στη συνέχεια θα δούμε την… ματσάρα ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία.
Μια ημέρα αργότερα την «σκυτάλη» θα πάρουν τα άλλα δύο παιχνίδια, με την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο να κοντράρεται με την μεγάλη… έκπληξη της διοργάνωσης το… Μαρόκο και λίγο αργότερα το πρόγραμμα θα κλείσει με την «τιτανομαχία» ανάμεσα στην Γαλλία και την Αγγλία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.