Η άνετη πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας, ολοκλήρωσε το παζλ των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Φυσικά η μεγαλύτερη έκπληξη της φάσης των «16» πραγματοποιήθηκε από τους φοβερούς και τρομερούς, Μαροκινούς οι οποίοι έστειλαν σπίτι της την Ισπανία,για να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε προημιτελική φάση Μουντιάλ.
Την προσεχή Παρασκευή (9/12) λοιπόν η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία και στη συνέχεια θα δούμε την… ματσάρα ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία.
Μια ημέρα αργότερα την «σκυτάλη» θα πάρουν τα άλλα δύο παιχνίδια, με την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο να κοντράρεται με την μεγάλη… έκπληξη της διοργάνωσης το… Μαρόκο και λίγο αργότερα το πρόγραμμα θα κλείσει με την «τιτανομαχία» ανάμεσα στην Γαλλία και την Αγγλία.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.