Φοβερή εμφάνιση έκανε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, η οποία δεν έφτασε όμως για τους Γουίντι Σίτι Μπουλς καθώς ηττήθηκαν με σκορ 109-107 από τους Κλίβελαντ Τσαρτζ στη G-League.
Ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της ομάδας του και μέτρησε 21 πόντους, με 7/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2/3 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κοψίματα και 3 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής, σε μία καταπληκτική εμφάνιση του διεθνούς Έλληνα σέντερ που εντυπωσίασε τους πάντες.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.