Φοβερή εμφάνιση έκανε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, η οποία δεν έφτασε όμως για τους Γουίντι Σίτι Μπουλς καθώς ηττήθηκαν με σκορ 109-107 από τους Κλίβελαντ Τσαρτζ στη G-League.
Ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της ομάδας του και μέτρησε 21 πόντους, με 7/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2/3 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κοψίματα και 3 λάθη σε 37 λεπτά συμμετοχής, σε μία καταπληκτική εμφάνιση του διεθνούς Έλληνα σέντερ που εντυπωσίασε τους πάντες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης