Σε ρυθμό προπονήσεων μπήκε από χθες στον Παναθηναϊκό ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ανεβάζει στροφές και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα.
Ευχάριστα επιφύλασσε η χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μπήκε ξανά σε ρυθμό προπονήσεων στους πράσινους και αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στο επερχόμενο φιλικό την Τετάρτη απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα.
Ο Ολλανδός αμυντικός ανεβάζει στροφές ώστε να είναι έτοιμος στην επιστροφή του «τριφυλλιού» στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, η οποία «κοντοζυγώνει».
Συγκεκριμένα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκινάει τα επίσημα ματς μετά την μουντιαλική διακοπή με παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Βόλο την επόμενη Πέμπτη.
Πέρα από τον Σένκεφελντ ο Σέρβος τεχνικός χαμογελάει και για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος έχει επιστρέψει για τα καλά ενώ πήρε και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Παφό.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.