Η Ελπίδα σε ένα νοσταλγικό μουσικό πρόγραμμα στο ιστορικό θέατρο Μπέλλος στην Πλάκα
Μετά την συνεργασία τους στην τηλεοπτική σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» η Ελπίδα και ο Γιάννης συναντιούνται ζωντανά στη σκηνή.
Στη μουσική παράσταση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου που θα παρουσιαστεί από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και κάθε Τετάρτη για λίγες μόνο παραστάσεις στο θέατρο Μπέλλος στην Πλάκα, θα ακούσουμε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει συνθέσει μέχρι σήμερα ο δημιουργός με τον ίδιο να τα ερμηνεύει στο πιάνο του. Η παρουσία της μοναδικής Ελπίδας θα μας συνεπάρει με την αναλλοίωτη φωνή της.
Ολες οι μεγάλες της επιτυχίες αλλά και απρόσμενες διασκευές από το κλασικό Ελληνικό ρεπερτόριο, θα είναι η αφορμή για να τραγουδήσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια, από το χθες μέχρι το σήμερα.
Διαβάστε επίσης: Γιώτα Νέγκα: Ποιοι επώνυμοι φίλοι της βρέθηκαν στην πρεμιέρα της στο Θέατρο Άλσος

Οι δύο καλλιτέχνες μιλούν για τη συνεργασία τους
Τώρα που η ανθρωπότητα γεννά την ανάγκη για επικοινωνία διά ζώσης, πιο αληθινά και πιο ουσιαστικά από ποτέ… θα κοιταχτούμε πρόσωπο με πρόσωπο για να αφουγκραστούμε ο ένας την καρδιά του άλλου. Θα τραγουδήσουμε κοινά αισθήματα και κοινά βιώματα.
Ενωμένες οι φωνές μας δυνατά στα παντοτινά μας τραγούδια:
με το υπέροχο σκηνικό design,
με τα ειδικά σχεδιασμένα 3D ολογράμματα μας, να μαγεύουν το χώρο και το χρόνο,
Με την ψυχή και τη χαρά ζωντανή…
Συντελεστές
Συμμετέχει η Ματίνα Πάντζαλη
και η Έφη Λεωνίδα
Σκηνοθεσία – Μουσικό σενάριο: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Πληροφορίες
Θέατρο Μπέλλος: Κέκροπος 1, Πλάκα – Ακρόπολη, τηλ: 6948230899
Πρεμιέρα: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Τετάρτη στις 21:00
Διάρκεια παράστασης: 130 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, 18 ευρώ (χωρίς ποτό) / 19 ευρώ, 22 ευρώ (με ποτό)
Τιμή ποτού στο μπαρ: 5 ευρώ (με κέρασμα)
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/topothesia-plaka/
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
- Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων πανελλαδικά – «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί τα έχουμε ήδη χάσει όλα» –
- Ζάκυνθος: Στο ΔΙΚΕΠΑΖ το πίτμπουλ που δάγκωσε και σκότωσε το δίχρονο αγοράκι – Υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)









![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-118x85.jpg)

























![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)



![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442