Ευχάριστα νέα για τον Χάνσι Φλικκαι τους Γερμανούς φιλάθλους. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος καλείται να διαχειρισθεί με τον καλύτερο τρόπο, την ήττα-σοκ στην πρεμιέρα του Μουντιάλ από την Ιαπωνία με 2-1, είδε τον Λιρόϊ Σανέ, να προπονείται με την εθνική ομάδα.
Ωστόσο, ο 26χρονος επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δώσει έξι ασίστ σε 19 αγώνες από την αρχή της σεζόν, εμφανίστηκε με επίδεσμο στο γόνατό του και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση.
Κατά συνέπεια, παραμένει η αβεβαιότητα σχετικά με την συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ισπανία, που θα γίνει αύριο (27/11, 21:00).
Οι δύο ομάδες, αλλά και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον αείμνηστο Μιλτιάδη Μαρινάκη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με αγάπη τον Ολυμπιακό αλλά και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».