Την επιθυμία να δει τον Λιονέλ Μέσι (με την Αργεντινή) ή τον Λουίς Σουάρες (με την Ουρουγουάη) να κατακτούν το τρόπαιο στο Μουντιάλ, εάν η εθνική Ισπανίας δεν στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου, εξέφρασε ο τεχνικός του ιβηρικού συγκροτήματος, Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος είχε τους δύο παίκτες υπό την καθοδήγησή του στην Μπαρτσελόνα το διάστημα 2014-17, τόνισε ότι αξίζουν να αποχωρήσουν με έναν παγκόσμιο τίτλο στην τροπαιοθήκη τους.
«Εάν δεν το κατακτήσουμε, θα ήθελα να το πάρει η Αργεντινή. Θα ήταν πολύ άδικο για έναν παίκτη σαν τον Μέσι να αποχωρήσει από την ενεργό δράση χωρίς ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Επίσης, την Ουρουγουάη για τον Λουίς Σουάρες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο 52χρονος προπονητής στο… ντεμπούτο του στην πλατφόρμα Twitch.
Σε ό,τι αφορά την εθνική Ισπανίας, η οποία διαθέτει αρκετούς νεαρούς και απειρους παίκτες, ο Ενρίκε εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι η «φούρια ρόχα» δεν φοβάται κανέναν. «Δεν ανησυχώ για τους νέους.
Το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί, οι νεαροί παίκτες έχουν πολύ ενθουσιασμό, οι βετεράνοι παίκτες οδηγούν την ομάδα και οι νεαροί παίκτες αφήνουν τους εαυτούς τους να ηγούνται» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός ομοσπονδιακός και συνέχισε: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Ήδη ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στους «16» και θα παίξουμε με κάποιον από τον όμιλο της Βραζιλίας στους ημιτελικούς, αλλά ποιός είπε ότι φοβόμαστε; Ελπίζω ότι είναι η Ισπανία που θα είναι η ομάδα-έκπληξη, μολονότι για μένα δεν θα είναι έκπληξη».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Χωρίς να ικανοποιήσει, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού στο παγωμένο ΟΑΚΑ με σκόρερ τους Τζούρισιτς, Ζαρουρί και Γεντβάι. Αποβλήθηκε ο Ντε Μάρκο, ντεμπούτο για Τεττέη.
Με τη διαιτησία τα είχε ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-1 με την ΑΕΚ στο Βικελίδης. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στο γκολ του 57ου λεπτού, το οποίο όπως είπε κακώς ακυρώθηκε.
Ο ακατάλληλος Λανουά δεν μπορεί να σταματήσει τον κατήφορο και χρειάζονται αποφάσεις άμεσα. Στόχος πολύ γρήγορα οι ΕΠΣ να γίνουν πάνω από 35. Κατάντια οι ξένοι να ευνοούν συγκεκριμένες ομάδες