Ο αριστερός μπακ της Ισπανίας και της Βαλένθια, Χοσέ Γκαγιά, υπέστη διάστρεμμα του δεξιού αστράγαλου στην προπόνηση και δεν λάβει τελικά μέρος στο Μουντιάλ, που ξεκινά την Κυριακή.
Ο 27χρονος διεθνής αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούρια ρόχας», Λουίς Ενρίκε, αναμένεται ν’ ανακοινώσει σήμερα τον αντικαταστάτη του, με τους Αλεχάντρο Μπαλντέ και Μάρκος Αλόνσο, και οι δύο της Μπαρτσελόνα, να είναι οι υποψήφιοι για την αποστολή της Ισπανίας.
Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, ο νεαρός υπερτερεί του Αλόνσο, καθώς ο Λουίς Ενρίκε θέλει να προσθέσει ταχύτητα στα άκρα της άμυνας, το οποίο είναι και το βασικότερο χαρακτηριστικό του Μπαλντέ.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια