Ο Πέδρι έδωσε συνέντευξη σε ισπανικό περιοδικό και μίλησε για την εποχή που ήταν σε προχωρημένες επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης δύο χρόνια νωρίτερα προτού πάει στην Μπαρτσελόνα.
Ο νεαρός μέσος τότε ήταν στις ακαδημίες της Λας Πάλμας αλλά σε δοκιμαστικό που πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της «Βασίλισσας» κόπηκε και έτσι η μεταγραφή χάλασε.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πάντα το έλεγα, ήμουν Μπαρτσελόνα από μικρό παιδί. Στο Τεγέστε όπου μεγάλωσα, σχεδόν όλοι ήταν Ρεάλ Μαδρίτης, εμείς ήμασταν από τις λίγες εξαιρέσεις.
Πιθανότατα θα είχα παίξει για τη Ρεάλ. Η φιλοδοξία μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και θα ήταν δύσκολο να απέρριπτα τέτοια πρόταση σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου.
Το τρένο, όμως, πέρασε και δύο χρόνια αργότερα υπέγραψα στην ομάδα των ονείρων μου και της οικογένειάς μου, την ομάδα του πρώτου ποδοσφαιρικού μου ειδώλου, του Αντρές Ινιέστα»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
O Nάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις ήρθε πριν λίγες μέρες στον Παναθηναϊκό και στο πρώτο του ντέρμπι »αιωνίων» και τον πρώτο τελικό, έκανε τη διαφορά για τους «πράσινους» με μια εμφάνιση που του χάρισε το βραβείο του MVP.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.