Το γκολ που τόσο έψαξε σε όλο το ματς βρήκε ο Ολυμπιακός στο 84ο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Ελ Αραμπί κατέβασε υπέροχα κι έστρωσε στον Μπιέλ που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Μάλιστα η μπάλα βρήκε και στον Μάγκνουσον με αποτέλεσμα να αλλάξει λίγο πορεία και να κάνει πολύ δύσκολο το έργο του Μπρινιόλι.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.