Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, χωρίς να προκύπτει κάποιο νέο απρόοπτο, πέρα από τον Αχιλλέα Πούγγουρα, που έμεινε και σήμερα εκτός, όπως αναμενόταν.
Ο έλληνας αμυντικός δεν μπόρεσε ούτε σήμερα να προπονηθεί και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα, όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πούγγουρας.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η Ιγκα Σφιόντεκ «πήρε ρεβάνς» από την Μαρία Σάκκαρη και απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον γ΄ γύρο του διεθνούς τουρνουά, που διεξάγεται στο Indian Wells των ΗΠΑ.