Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι και το μεγάλο ερωτηματικό

Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι και το μεγάλο ερωτηματικό

Τι σχεδιάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, σχεδόν ένα 24ωρο πριν από την έναρξη του αγώνα της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Super League.

Για το Τριφύλλι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών, καθώς το τρομερό ξεκίνημα με τις δέκα σερί νίκες έχει φέρει την επιθυμία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μάλιστα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι και τους ζήτησε να συγκεντρωθούν και να ξεχάσουν ό,τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής στη σεζόν, καθώς το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Οι Πράσινοι ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του να έχει κατασταλάξει σχεδόν σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Ο σέρβος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις, μένοντας στο πλάνο «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει».

Ένα ερωτηματικό πάντως το έχει ο έμπειρος κόουτς. Τι σημαίνει αυτό; Πέρα από τη θέση του δεξιού μπακ, ο Γιοβάνοβιτς δε σκέφτεται κάποια αλλαγή. Ο Κώτσιρας έχει επιστρέψει και δείχνει έτοιμος να ξεκινήσει, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή η φόρμα του Σάντσες τον καθιστά φαβορί για την ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος θα επιμείνει στην κλασική συνταγή, όπως όλα δείχνουν. Στο τέρμα αναμένεται να ξεκινήσει ο Μπρινιόλι, με τους Σάντσες/Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ να δημιουργούν την τετράδα μπροστά του.

Στα χαφ Ρούμπεν και Τσέριν, με τον Μπερνάρντ σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο ως συνήθως. Βέρμπιτς και Παλάσιος στα «φτερά» και στην κορυφή ο Σπόραρ, σε ένα σύστημα που θυμίζει περισσότερο 4-2-3-1 παρά 4-3-3.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024