Παράλληλα να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι στην κατάθεσή του ήταν αρκετά ανήσυχο και ρωτούσε διαρκώς για την μητέρα του. Την ίδια στιγμή, μέσω δικηγόρων, στενοί συγγενείς υπέβαλαν αίτημα στην εισαγγελέα ανηλίκων να την πάρουν μαζί με τα πέντε ανήλικα αδέλφια της από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Star το παιδί παρότι εμφανίστηκε ψύχραιμο, συγκροτημένο και συνεργάσιμο στην επίπονη αυτή διαδικασία, υπήρξαν και στιγμές που λύγισε. Κρεμασμένη κυριολεκτικά από τα χείλη της παιδοψυχολόγου, η άτυχη μικρούλα εξέφρασε την αγωνία της για τη μαμά της, ζητώντας να τελειώσει γρήγορα η κουβέντα. Όπως αναφέρει μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ ακολούθησε ο εξής διάλογος.
12χρονη: Θέλω σας παρακαλώ πολύ να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με όλα αυτά. Ψυχολόγος: Θα τελειώσουμε. Μην ανησυχείς. 12χρονη: Με τη μαμά μου τι θα γίνει; Εγώ φταίω που είναι στη φυλακή; Ψυχολόγος: Υπάρχουν κάποια στοιχεία που έχουν οδηγήσει τη μαμά σου εκεί.
Το αίτημα για να αναλάβουν τα παιδιά συγγενείς
Στενοί συγγενείς της οικογένειας της 12χρονης υπέβαλαν αίτημα στην εισαγγελέα ανηλίκων να την πάρουν μαζί με τα πέντε ανήλικα αδέλφια της από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
«Ήταν πολύ θετική στο γεγονός τα παιδιά να φύγουν από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και να πάνε σε συγγενικό σπίτι. Προθυμοποιήθηκε η θεία να πάρει τα δυο παιδιά και η γιαγιά τα άλλα τέσσερα, αφού πάνε κοινωνικές υπηρεσίες για την καταλληλότητα κατοικίας θα προχωρήσει και αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος, Ασπασία Ταραχοπούλου.
Τα τέσσερα νέα εντάλματα
Από τα 4 εντάλματα εκτελέστηκαν χθες Πέμπτη τα δύο. Πρόκειται για έναν 35χρονο από την Δυτική Αττική, ο οποίος δήλωνε ανεπάγγελτος εισοδηματίας και έναν 39χρονο από τα Βόρεια Προάστια που εργαζόταν σε υπηρεσία φύλαξης ασφαλείας. Ο συγκεκριμένος είχε ένα παιδί 9 χρονών.
Εντός της ημέρας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί αναγνώρισε κι’ άλλους στην κατάθεσή του.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.