Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/11) με τον Αστέρα στην Τρίπολη συνέχισε σήμερα η ΑΕΚ.
Ο Ματίας Αλμέιδα… πονοκεφαλιάζει, καθώς ο Αρολντ Μουκουντί παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε θεραπεία. Ο Αργεντινός επιθετικός δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει τη «μάχη» με τους Αρκάδες.
Από τη μεριά τους, ανέβασαν ρυθμούς οι Στίβεν Τσούμπερ και Τομ Φαν Βέερτ, που γυμνάστηκαν ξανά πάντως σε ατομικό πρόγραμμα, όπως το ίδιο ακολούθησε και ο Ντομαγκόι Βίντα. Τέλος, ο Μιχάλης Κοσίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Αρόλντ Μουκουντί παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης. Ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε θεραπεία. Οι Τομ Φαν Βέερτ και Στίβεν Τσούμπερ γυμνάστηκαν ατομικά σε εντατικό ρυθμό, ενώ ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και ο Ντομαγκόι Βίντα. Ο Μιχάλης Κοσίδης επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 10.45».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Σερβία και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τις δύο θητείες του, αλλά και στο Βασίλη Σπανούλη και τα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Άρης τα βρήκε με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του Καμερουνέζου χαφ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 1.300.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.