Τζένη Καζάκου: «Σπάει» τη σιωπή της για τον θάνατο του παππού της, Κώστα Καζάκου
«Ήταν δύσκολο όταν πέθανε να πάω μετά στο γύρισμα», εξομολογείται η ηθοποιός
Την καρδιά της «άνοιξε» η Τζένη Καζάκου. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική αλλά και στον χαμό του παππού της, Κώστα Καζάκου.
«Ήταν δύσκολο όταν πέθανε ο παππούς μου μετά να πάω στο γύρισμα, αλλά είναι η δουλειά μου. Ήταν κάτι όμως για το οποίο ήμουν ενημερωμένη, προετοιμασμένη, για να μπορώ να το αντιμετωπίσω. Η δουλειά μας δεν έχει δεν μπορώ», εξομολογήθηκε αρχικά.
- Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Χρονοπούλου μετά την απώλεια του Καζάκου – «Φτάνει πια η ώρα να τους συναντήσω»
Και πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς μου είναι πιο αυστηρός στην κριτική από τη μαμά μου. Βλέπει πρώτα τα αρνητικά και μετά μου λέει τα θετικά ενώ η μαμά μου κάνει το αντίθετο».
Όσο για τις δουλειές που έχει πάρει μέχρι τώρα, ξεκαθάρισε: «Τις δουλειές μου τις έχω πάρει όλες με κάστινγκ και όχι μέσω των γονιών μου. Είναι πολύ λογικό να το πιστεύουν αυτό, αλλά εγώ δεν το βλέπω αρνητικά. Αν εγώ δεν είμαι καλή, δεν συμφέρει την παραγωγή γιατί θα πέσει το επίπεδο της δουλειάς».
Τέλος, η Τζένη Καζάκου παραδέχτηκε πως αντιλήφθηκε σε μεγάλη ηλικία ποια ήταν η γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.
«Αντιλήφθηκα σε μεγάλη ηλικία ποια είναι η γιαγιά μου, Τζένη Καρέζη. Δεν νομίζω ότι της μοιάζω, νομίζω έχω μοιάσει στον μπαμπά μου και στην μαμά μου», κατέληξε η ηθοποιός.
Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της
- Η Αθήνα επιδοτεί το ντίζελ – Οι «27» της ΕΕ εξετάζουν τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης
- Η «ανάσταση» του Βαλ Κίλμερ και η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη
- ΗΠΑ: Έρευνα FBI σε βάρος του πρώην διευθυντή Αντιτρομοκρατίας – Παραιτήθηκε λέγοντας ότι το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή
- Ιράν, Τουρκία, γερμανικές επανορθώσεις στο τραπέζι Γεραπετρίτη και Βάντεφουλ – Τι ειπώθηκε και δεν ανακοινώθηκε
- Ο καφές προστατεύει τον εγκέφαλο από την άνοια
- Γεώργιος Παπανδρέου: Η εκ των ένδον προδοσία της Ενώσεως Κέντρου
- Τουλάχιστον 655 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο τους δύο πρώτους μήνες του 2026
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την επιβίωση των κτηνοτρόφων αντί να δώσει λύση στην ευλογιά των αιγοπροβάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442