Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκλονίζει μετά την απώλεια του Κώστα Καζάκου - «Έχουν φύγει όλοι, φτάνει η ώρα να τους συναντήσω»

Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκλονίζει μετά την απώλεια του Κώστα Καζάκου – «Έχουν φύγει όλοι, φτάνει η ώρα να τους συναντήσω»

Η ηθοποιός αποχαιρετά, με τον δικό της συγκινητικό τρόπο, τον συνάδελφο της που έφυγε από τη ζωή

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος, καθώς μέσα σε δύο μέρες μετρά δύο σημαντικές απώλειες. Το απόγευμα της Τρίτης (13/9) ο Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή και λίγες ώρες μετά έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της σπουδαίας Ειρήνης Παπάς.

Η Μαίρη Χρονοπούλου που είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Καζάκο και συνδεόταν μαζί του με μια μακρά φιλία, το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) μίλησε στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», με την Μάριον Μιχελιδάκη, και τα λόγια της ήταν ανατριχιαστικά.

«Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα»

«Έχω χάσει πια όλους μα όλους τους παρτενέρ μου, τους κινηματογραφικούς. Έφυγε ο Νίκος Κούρκουλος, ο Γεωργίτσης, ο Βόγλης, ο Μπάρκουλης, ο Καζάκος. Όσοι ηθοποιοί δούλεψα μαζί τους έχουν φύγει. Αισθάνομαι ολομόναχη. Σήμερα αισθάνομαι ότι πια στέγνωσα. Είναι τραγικό. Έχω αρχίσει και αποχαιρετώ με τη φράση “εις το επανιδείν”. Φτάνει η ώρα πια να τους συναντήσω. Έχουν φύγει όλοι», είπε συγκινημένη.

Και πρόσθεσε: «Με τον Κώστα Καζάκο έχουμε κάνει πολλές σημαντικές ταινίες μαζί. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος, φίλος από πολύ πολύ παλιά. Ήμουν φίλη με την πρώτη πρώτη του γυναίκα. Από τότε είμαστε φίλοι. Κάναμε καταπληκτικές ταινίες μαζί. Τον Κώστα Καζάκο με τη Τζένη Καρέζη δεν τους έχω ζήσει σαν ζευγάρι. Ήμουν πολύ κολλητή στα νιάτα μας με τον Κώστα και την πρώτη του γυναίκα. Ο Κώστας κατάφερε να είναι ταυτόχρονα και δάσκαλος και μαθητής. Μόνο οι πολύ καλοί ηθοποιοί το καταφέρνουν αυτό».

Μιλώντας για την Ειρήνη Παπά, εξομολογήθηκε: «Με την Ειρήνη Παππά έχουμε μεγαλώσει μαζί, τα σπίτια μας ήταν διαγώνια, Την ξέρω από μικρό παιδάκι».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024