Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα σηματοδοτήσει το 8/8 του Τριφυλλιού.
Οι Πράσινοι τελείωσαν με την καθιερωμένη πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του.
Από αυτούς απόντες είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, και ο Αλέξις Τρουιγέ, που έπαθε ρήξη χιαστού στο ματς με τη Λαμία.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.