Ρονάλντο: Δεν αποχώρησε απλά από τον πάγκο πριν λήξει ο αγώνας αλλά και από το «Ολντ Τράφορντ»
Από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν τελειώσει το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με την Τότεναμ, με τον Πορτογάλο να μην πηγαίνει ούτε καν στα αποδυτήρια αλλά να αποχωρεί από το Ολντ Τράφορντ.
Την νίκη πήρε η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τότεναμ με σκορ 2-0 στο Ολντ Τράφορντ.
Ο Έρικ Τεν Χαγκ άφησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για ακόμη μια φορά εκτός βασικής ενδεκάδας ενώ μάλιστα δεν έβαλε τον Πορτογάλο στον αγώνα ούτε καν ως αλλαγή όπως συνήθιζε.
Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξόργισε για τα καλά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο 38χρόνος σέντερ φορ μετά τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» στο 87ο λεπτό του παιχνιδιού περνώντας στο παιχνίδι τους Έρικσεν και Ελάνγκα, κατάλαβε πως δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής και φανερά ενοχλημένος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας του προτού ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού.
Ο προορισμός ωστόσο του Ρονάλντο δεν ήταν τα αποδυτήρια της ομάδας. Ο παίκτης φανερά δυσαρεστημένος επέλεξε να αποχωρήσει από το γήπεδο, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το Athletic.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει