Ο ΟΦΗ πήρε χρυσό βαθμό στο φινάλε αφού με γκολάρα του Ντιουσέ στο 90′ ήρθε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική της Superleague.
O ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά το ματς αφού στα 30″ ο Μανδάς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ροσέρο. Ο φορ του ΠΑΣ πήρε όμως εκδίκηση στο 19′ καθώς ο Μορέιρα γύρισε με ακρίβεια στο δεύτερο δοκάρι και ο Ροσέρο εκτέλεσε με τη μία τον Μανδά κάνοντας το 1-0.
Ο ΟΦΗ μετά το γκολ ξύπνησε αλλά δεν μπορούσε να βρει φάσεις ώστε να σκοράρει πριν το ημίχρονο. Το βρήκε όμως στο 56′ όταν οι Κρητικοί έκρυψαν την μπάλα και ο Τοράλ πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-1.
Οι γηπεδούχοι όμως πήραν πάλι το προβάδισμα στο 76′ όταν ο Μπαλάν που είχε μπει λίγο νωρίτερα Μετά από σέντρα του Μπιλμπάο έκανε το 2-1.
Ο Ντιουσέ όμως είχε άλλη άποψη και έδωσε στο 90′ τον πολύτιμο βαθμό όταν έπιασε ένα απίθανο πλασέ εν κινήσει από το όριο της μεγάλης περιοχής καρφώνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Πριόρ.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.