Αποθέωσε Σπανούλη και Πρίντεζη ο Σλούκας
Μέλι… έσταξε ο Κώστας Σλούκας για Σπανούλη και Πρίντεζη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Περιστέρι πριν τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, με τον Κώστα Σλούκα να κρατά μόνο το αποτέλεσμα μετά το ματς. Ο διεθνής άσος στάθηκε παράλληλα στους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη στους οποίους αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια.
Διαβάστε επίσης: Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2: Του βγήκε… ξινό το 8Χ8
Όσα είπε ο Σλόυκας:
Για το ματς: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε παιχνίδι πριν δύο μέρες. Το Περιστέρι είναι καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή. Κρατάμε τη νίκη».
Για το αν σκέφτονταν τη «διαβολοβδομάδα»: «Δεν το σκεφτόμασταν. Ο Ολυμπιακός είναι απαιτητικός σύλλογος και κάθε φορά προσπαθούμε να βάλουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε».
Για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών: «Οι δημοσιογράφοι πάντα κάτι βρίσκουν. Παίζεις καλά είσαι έτοιμος, δεν παίζεις δεν είσαι. Εμείς πάμε μέρα με τη μέρα και προχωράμε».
Για τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη: «Πολύ μεγάλες προσωπικότητες. Δύο θρύλοι του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ. Είναι κάτι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζονται οι αξίες.»
Για το γεγονός πως ως αρχηγός δεν έχει χάσει: «Δεν έχω χάσει μέχρι τώρα. Ελπίζω να γυρίσει ο Παπανικολάου στην Ισπανία».
Για τη συνέχεια και το ματς με τη Ρεάλ: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα επιπέδου Final Four»
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)














































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442