Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νάπολι – Μπολόνια 3-2: Δεν σταματάει πουθενά…

Νάπολι – Μπολόνια 3-2: Δεν σταματάει πουθενά…

Η Μπολόνια έβαλε πολύ δύσκολα στη Νάπολι, αλλά η ομάδα του Σπαλέτι είχε τις λύσεις και με το 3-2 πήρε την έκτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ασταμάτητο τρένο η Νάπολι! Η Μπολόνια προηγήθηκε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», είχε απάντηση και στην ανατροπή των «παρτενοπέι», αλλά ο Οσιμέν έδωσε τη λύση και τη νίκη (έκτη σερί) στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι με 3-2 φέρνοντάς τη και πάλι στην κορυφή της Serie A με +2 από την Αταλάντα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Και ο Πρίντεζης στο ΣΕΦ για τον Σπανούλη

Από το ξεκίνημα η Νάπολι ήταν το αφεντικό στο ματς, είχε ευκαιρίες για γκολ με Κβαρατσχέλια και Ρασπαντόρι ενώ είχε και δοκάρι με τον Μάριο Ρουί στο 26′. Τελικά αυτή που βρήκε το γκολ ήταν η Μπολόνια, με κοντινό πλασέ του Τσίρκτσε στο 41′. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεσα καθώς στο 45′ ήρθε το 1-1 με κοντινό σουτ του Ζέσους.

Με γκολ από τα αποδυτήρια μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι αφού στο 49′ ο Λοσάνο με ωραίο σουτ έκανε το 2-1. Η Μπολόνια δεν είχε σκοπό να παραδώσει εύκολα τα όπλα και δύο λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει και πάλι το ματς στα ίσια όταν ο Μπάροου έπιασε ένα σουτ από τα 25 μέτρα, ο Μερέτ έχασε την μπάλα κι έγινε το 2-2.

Η Νάπολι πίεσε ασφυχτικά για το τρίτο γκολ, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και έκανε το 3-2 στο 69′ με πλασέ του Οσιμέν. Το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος αφού στο 79′ ο Ζιελίνσκι σημάδεψε δοκάρι και με σουτ.

Νάπολι: Μερέτ, Ζέσους, Ρουί, (76’ Ολιβέρα) Ντι Λορέντζο, Κιμ, Λομπότκα (82’ Ντέμε), Ζιελίνσκι, Εντομπελέ (71’ Ελμάς), Κβαρατσχέλια, Πολιτάνο (46’ Λοσάνο), Ραζπαντόρι (46’ Οσιμέν).

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Ποσχ (77’ Λυκογιάννης), Λουκουμί, Καμπιάσο (89’ Ντε Σιλβέστρι), Μπονιφάτσι, Μεδέλ (71’ Μόρο), Φέργκιουσον, Ντομίνγκεθ, Αεμπίσερ (77’ Σανσόνε), Μπάροου, Τσίρκτσε.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024