Τορίνο – Γιουβέντους 0-1: Πήρε το ντέρμπι της πόλης με λυτρωτή Βλάχοβιτς (vid)
Η Γιουβέντους κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της συμπολίτισσας Τορίνο, με 1-0, χάρη σε γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς και να βάλει τέλος στα κακά αποτελέσματα.
Με γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς κατάφερε η Γιουβέντουςνα φύγει με το διπλό από την έδρα της Τορίνο για τη 10η αγωνιστική της Serie A, σταματώντας το αρνητικό σερί των «μπιανκονέρι» και επαναφέροντας την ομάδα το Μαξ Αλέγκρι στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ανέβηκε στην έβδομη θέση η «Μεγάλη κυρία», 11η παρέμεινε η Τορίνο.
Το πρώτο μισάωρο το παιχνιδιού δεν είχε να προσφέρει κάτι ουσιαστικό, με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να έρχεται στο 34′ με το σουτ του Ράντονιτς που έφυγε μόλις έξω. Δύο λεπτά αργότερα ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς πραγματοποίησε μεγάλη τριπλή απόκρουση μετά από διαδοχικά σουτ των Βλάχοβιτς, Λοκατέλι και Ραμπιό, ενώ στο 38′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με το σουτ του Κουαρδάδο να περνάει δίπλα από το δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς είχε αντίδραση σε σουτ του Λοκατέλι, ενώ ο Σέζνι έβγαλε τα σουτ των Βλάσιτς και Λατσάρο στο 60′. Στο 74′ ήρθε η λύτρωση για τη Γιούβε με τον Βλάχοβιτς. Ο Ντανίλο πήρε την κεφαλιά και ο Σέρβος με προβολή σε κενό τέρμα, έκανε το 0-1. Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι δραματικά με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε το αποτέλεσμα και να παίρνουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα πετύχαινε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει σε ελληνικό γήπεδο και σχεδόν 15 χρόνια μετά, οι Νέοι της Μπενφίκα το... αντέγραψαν σχεδόν στο 100%!