Σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Ρούμπεν Γκαρθία, στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός δεξιός μπακ είχε μπει ως αλλαγή στο 11ο λεπτό, τραυματίστηκε εν συνεχεία και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Το διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.
Ο τεχνικός των Αρκάδων, Ηρακλής Μεταξάς, συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, χωρίς τον Γκαρθία, ενώ εκτός παραμένουν και οι Μπερτόλιο (θλάση) και Ντομίνγκεθ.
Ο προπονητής του Αστέρα δεν υπολογίζει και στον τιμωρημένο Ζουκάνοβιτς.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερά η ομάδα με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στη Super League, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να παρουσιάζουν και τη μεγαλύτερη αύξηση τον τελευταίο μήνα.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.