Ο Πάτρικ Γιανγκ νίκησε στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του!

Συγκλονιστικός Πάτρικ Γιανγκ παραδίδει μάθημα ζωής! 3,5 μήνες μετά το τροχαίο που είχε και το οποίο παρ’ ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή, στάθηκε ξανά στα πόδια του! Για πρώτη φορά από τότε!

Κόντρα στις πιθανότητες, πάλεψε και νίκησε! Βγήκε ζωντανός από το τροχαίο και τώρα περπατάει ξανά. «Δύσκολα θα ξαναπερπατήσω, αλλά θα προσπαθήσω για μένα και την οικογένειά μου», είχε πει τον Αύγουστο ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού. Τα κατάφερε όμως!

Ο ίδιος ο Γιανγκ ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να περπατάει ξανά με την κατάλληλη και υπερπολύτιμη βοήθεια των ειδικών φυσικά!

«Αν λέω πως πιστεύω ότι θα ξαναπερπατήσω, αλλά δεν δουλεύω γι αυτό, το πιστεύω στ’ αλήθεια;», αναφέρει στο μήνυμά του ο χαμογελαστός Γιανγκ. Και γιατί να μην χαμογελά; Μόλις πέτυχε το σημαντικότερο καλάθι της ζωής του!

Δείτε αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram ο Γιανγκ:

«Τίποτα δεν αλλάζει, αν τίποτα δεν αλλάξει! Τι σημαίνει αυτό και πώς αποτυπώνεται στη ζωή; Η πίστη χωρίς τη δουλειά είναι νεκρή! Αν λέω πως πιστεύω ότι θα ξαναπερπατήσω, αλλά δεν δουλεύω γι αυτό, το πιστεύω στ’ αλήθεια;

Πώς μπορούμε να προσδοκούμε σε διαφορετικά αποτελέσματα, αν δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό;

Πώς μπορούμε να λέμε πως πιστεύουμε ότι κάτι θα γίνει, αλλά δεν ζούμε σαν τάχα να είμαστε ήδη εκεί;

Μπορεί να μην περπατάω τώρα, αλλά καθημερινά πρέπει να βάζω τον εαυτό μου σε θέση που θα επανεκπαιδεύσει και θα θυμίσει στο νευρικό σύστημά μου, τι ήταν σε θέση να κάνει. Αν απλά κάθομαι και περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα, τίποτα δεν θα συμβεί.

Φίλοι μου, αν θέλετε να είστε νικητές, κάντε αυτό που κάνουν οι νικητές καθημερινά. Οι συνήθειες, η πειθαρχία και η συνέπεια είναι αυτά που διαχωρίζουν τους νικητές από τους χαμένους. Γεμίστε το κενό με αυτό που θέλετε να είστε και εκεί που θέλετε να πάτε ως άτομα κι αρχίστε να είστε αυτό τώρα!

Αν δεν έχετε διαβάσει το «Atomic Habits» το συστήνω ανεπιφύλακτα. Το να πετυχαίνω τους στόχους μου με βάση την ταυτότητα και όχι το αποτέλεσμα έχουν αλλάξει την προσέγγισή μου σε ολόκληρη τη ζωή μου».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr