Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξαφνικό πρόβλημα με Μπολομπόι στον Ολυμπιακό

Ξαφνικό πρόβλημα με Μπολομπόι στον Ολυμπιακό

Ο Τζόελ Μπολομπόι αποχώρησε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πάτρας, με πρόβλημα στον αστράγαλο, με τους ερυθρόλευκους να αναμένουν τις εξετάσεις του

Ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στην πρεμιέρα του στην Basket League, παρά τις απουσίες που είχε, επικρατώντας του Απόλλωνα Πάτρας με 87-61. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε έναν από τους πιο φορμαρισμένους του παίκτες, τον Τζόελ Μπολομπόι να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ο σέντερ των νταμπλούχων αντιμετώπισε πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο υπόλοιπο της αναμέτρησης για να προφυλαχθεί, ενώ με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να φανεί το μέγεθος της ζημιάς.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, την Παρασκευή στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας σίγουρα δεν θα ήθελε να στερηθεί τις υπηρεσίες, ενός από τους καλύτερούς του παίκτες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024