Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Τον ΠΑΣ Γιάννινα έφερε στον… δρόμο τηςΑΕΚη κληρωτίδα!
Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να τίθεται αντιμέτωπη με τους Γιαννιώτες.
Στην κληρωτίδα «μπήκαν» όσες ομάδες της Super League δεν εξασφάλισαν ευρωπαϊκό εισιτήριο, εκεί όπου ανάμεσα τους ήταν και η Ενωση. Το ματς του Δικεφάλου με τον ΠΑΣ θα είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί στην Αγιά Σοφιά-Opap Arena. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η αναμέτρηση οδηγείται σε παράταση κι αν χρειαστεί, στη διαδικασία των πέναλτι.
Τα ματς θα διεξαχθούν το τριήμερο 18-19-20 Οκτωβρίου, ενώ θυμίζουμε, πως ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης θα μπουν στην έκτη φάση του θεσμού.
Αναλυτικά τα ζευγάρια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος:
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…