Εκτός πλάνων για τον Ερυθρό Αστέρα θα παραμείνει ο Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Euroleague.
Το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί δεν έχει ξεπεράσει ακόμα ο Νεμάνια Νέντοβιτς και έτσι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Βλαντιμίρ Γιοβάνοβιτς, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Σέρβος έχει υποστεί θλάση στην γάμπα και έτσι θα χάσει την ευκαιρία να βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι στην πρώην του ομάδα.
Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (13/10, 20.00) στο «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου.
Η αναμέτρηση είναι εξίσου σημαντική και για τις δύο ομάδες καθώς γνώρισαν την ήττα στην 1η αγωνιστική της Euroleague, ο Ερυθρός Αστέρας από την Ανατολού Εφές και ο Παναθηναϊκός από την Ρεάλ Μαδρίτης, και θέλουν να ανακάμψουν.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.