Παρακολουθήστε τα γκολ από τους αγώνες της Τρίτης του Champions League και τις εμφατικές νίκες Νάπολι, Μπάγερν, το 3×3 της Κλαμπ Μπριζ και τη νίκη της Λίβερπουλ και της Ίντερ.
Το Champions League επέστρεψε μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες με σπουδαία ματς και μεγάλες ανατροπές στα ματς της Τρίτης.
Το παιχνίδι που ξεχώρισε δεν ήταν άλλο από αυτό της Νάπολι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, όπου οι παρτενοπέι διέλυσαν τον Αίαντα με 6-1, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Λίβερπουλ νίκησε σχετικά άνετα με 2-0 τη Ρέιντζερς με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι βασικός.
Από εκεί και πέρα στο μεγάλο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής, η Ίντερ νίκησε την Μπαρτσελόνα με 1-0 στο Μιλάνο με γκολ του Τσαλχάνογλου, ενώ η Μπάγερν για τον ίδιο όμιλο έκανε φύλλο και φτερό τη Βικτόρια Πλζεν με 5-0.
Σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους του φετινού Champions League, η Μαρσέιγ νίκησε με 4-1 τη Σπόρτινγκ στη Μασσαλία, ενώ η Τότεναμ ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη.
Τέλος η μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης Κλαμπ Μπριζ νίκησε και την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 και έκανε το 3×3 στον όμιλο ούσα μόνη πρώτη με 9 βαθμούς, ενώ στο άλλα ματς η Πόρτο επικράτησε της Λεβερκούζεν με 2-0.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο