Όλο και πιο κοντά πλησιάζει η υλοποίηση του του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΝ υπέγραψε την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού».
Έτσι θα μπορέσουν ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την έναρξη της δημοπράτησης. Συγκεκριμένα θα γίνει μία τυπική συνεδρίαση του τεχνικού συμβουλίου του Υπουργείου Υποδομών, οι οποία θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα δώσει στον Δήμο Αθηναίων την έγκριση για τη δημοπράτηση του γηπέδου.
Στη συνέχεια, αφού αποσταλεί η θετική γνωμάτευση, ο Δήμαρχος Αθηναίων θα προχωρήσει στη δημοπράτηση, η οποία θα γίνει μεταξύ 10 και 15 Οκτωβρίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Λέγεται Κριστιάν Ζαβάλα, είναι Χιλιανός που παίζει στην Κόλο Κόλο και κατάφερε να εκτελέσει χειρότερο πέναλτι αλα Πανένκα και από τον Μπραχίμ Ντίας στο Σενεγάλη – Μαρόκο.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.