Ηράκλειο: Μπήκε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του ενώ κοιμόταν και την έπιασε από το λαιμό
Το απίστευτο αυτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεσάνυχτα Τετάρτης προς Πέμπτη, στο Ηράκλειο και οδήγησε στη σύλληψη του δράστη, 41 ετών.
Μπήκε από την μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του και την έπιασε από το λαιμό, ενώ εκείνη κοιμόταν.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεσάνυχτα Τετάρτης προς Πέμπτη, στο Ηράκλειο και οδήγησε στη σύλληψη του δράστη, 41 ετών.
Όπως κατήγγειλε το θύμα, μια γυναίκα αλβανικής υπηκοότητας, 34 ετών, κοιμόταν στο σπίτι της, στην οδό Κονδυλάκη, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, για άγνωστο λόγο εισέβαλε στο σπίτι της και την έπιασε από το λαιμό απειλώντας την.
Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο ertnews αστυνομικές πηγές, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ο εν διαστάσει σύζυγός της τράπηκε σε φυγή και η ίδια κάλεσε την Αστυνομία. Λίγο αργότερα ο άνδρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ θα ακολουθήσει και η διοικητική απέλασή του, καθώς βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.
Η 34χρονη, που επίσης ζει παράνομα στην Ελλάδα, αντιθέτως, δεν κινδυνεύει με απέλαση, καθώς προστατεύεται ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.