Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ δούλευε
Τι λέει η Διοίκηση του νοσοκομείου
Ένα ακόμη σοκαριστικό γεγονός σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής προκαλεί ερωτήματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσηλευτικά ιδρύματα στη χώρα μας.
Μία νοσηλεύτρια υπέστη ηλεκτροπληξία το πρωί της Τρίτης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Πώς έγινε το συμβάν
Η γυναίκα ηλικίας 25 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε σε θάλαμο covid του νοσοκομείου και νοσηλεύονταν 11 ασθενείς, προκειμένου να τους παράσχει βοήθεια. Εκεί χτυπήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς ο θάλαμος είναι και πολύ κακή κατάσταση, με καλώδια γυμνά εκτεθειμένα.
Παρόλο που η διοίκηση του νοσοκομείου είχε ενημερωθεί για την κατάσταση και τους κινδύνους που εγκυμονεί η έκθεση των γυμνών καλωδίων, δεν έγινε τίποτα απολύτως.
Η διοίκηση ζήτησε να μη βγει στην επιφάνεια το περιστατικό
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Δημήτρη Λάππα, η διοίκηση του νοσοκομείου, και συγκεκριμένα ο διοικητής του νοσοκομείου, ζήτησε να μην βγει το θέμα στην επιφάνεια και να μην δοθεί συνέχεια στο θέμα, καθώς, όπως υποστηρίζει η πλευρά του νοσοκομείου, οι ευθύνες θα πέσουν στην τεχνική υπηρεσία που έχει την αρμοδιότητα.
Η γυναίκα, που το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το σώμα της, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική, είναι υπό παρακολούθηση, καθώς δεν ήταν απλό περιστατικό. Η υγεία της δεν κινδυνεύει ωστόσο πρέπει να μείνει υπό παρακολούθηση 48 ώρες.
«Δεν είναι ευθύνη δική μου, είναι της τεχνικής υπηρεσίας», φέρεται να έχει υποστηρίξει ο διοικητής του νοσοκομείου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.
- «Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα: Το Μιούζικαλ»: Το μαγικό παραμύθι στο θέατρο Αθηνών
- Γιατί δεν ήταν έκπληξη ο υποβιβασμός του Σιδηρόπουλου
- Συνταγή: Φαλάφελ από παντζάρια και σάλτσα από ταχίνι
- Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων την ώρα που ο Τραμπ «μπούχτισε από τις συναντήσεις»
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442