Με τέσσερα νέα πρόσωπα η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ
Οι νεοαποκτηθέντες Μπιφουμά, Γκερέρο, Περέα και Ζερκανέ θα βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ».
Την Κυριακή (18/9) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» για την 5η αγωνιστική της Super League, με τον προπονητή των «Κρητικών», Νίκο Νιόπλια να ανακοινώνει τους πάικτες που θα απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας.
Ο 57χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τα νέα αποκτήματα, Μπιφουμά, Γκερέρο, Περέα και Ζερκανέ ενώ σε αυτήν επέστρεψαν και οι Λάρσον, Μεγιάδο και Ντουρμισάι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.