Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με τη βούλα ο Κλαούντιου Μπαλάν. Ο Ρουμάνος επιθετικός πέρασε από ιατρικά και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους Ηπειρώτες.
Ο 28χρονος φορ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Κραϊόβα, Μιοβένι, Σλάτινα, Ποντάρι και Φιλάσι, ενώ το 2017 επέστρεψε στην Κραϊόβα.
Την περσινή σεζόν είχε οχτώ γκολ και μία ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Κραϊόβα, ενώ συνολικά τα πέντε χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ρουμανικής ομάδας είχε 25 γκολ και δύο ασίστ σε 90 ματς.
Συνολικά έχει καταγράψει 157 συμμετοχές έχοντας πετύχει 62 γκολ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.