Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αυτή την ώρα την ΑΕΚ στη Λεωφόρο στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Superleague, με την Ένωση να παίρνει το προβάδισμα στο 36′.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ΑΕΚ έκλέψαν την μπάλα, ο Αραούχο πάτησε περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα βρίσκοντας τον Πινέδα, ο οποίος απέφυγε τον Πούγγουρα και την κατάλληλη στιγμή «τσίμπησε» την μπάλα, νικώντας τον Μπρινιόλι από κοντά για το 0-1.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».