Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αυτή την ώρα την ΑΕΚ στη Λεωφόρο στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Superleague, με την Ένωση να παίρνει το προβάδισμα στο 36′.
Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ΑΕΚ έκλέψαν την μπάλα, ο Αραούχο πάτησε περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα βρίσκοντας τον Πινέδα, ο οποίος απέφυγε τον Πούγγουρα και την κατάλληλη στιγμή «τσίμπησε» την μπάλα, νικώντας τον Μπρινιόλι από κοντά για το 0-1.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης