Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΟΦΗ.
Πιο συγκεκριμένα, οι Κρητικοί γνωστοποίησαν ότι έφτασαν σε συμφωνία με τη Λεγανές, για τον μονοετή δανεισμό του Ισπανού χαφ, Λουίς Περέα, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα χθες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Luis Perea, από την Leganes.
O 25χρονος μέσος, γεννημένος στις 25 Αυγούστου 1997 στην πόλη Alcala de Henares της Ισπανίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Rayo Vallecano και της Atletico Μαδρίτης.
To καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την CA Osasuna, στην οποία παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2020. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε σε 72 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ.
Τον Ιανουάριο του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Alcorcon, ομάδα με την οποία μέτρησε 18 συμμετοχές και 2 γκολ. Επέστρεψε στην CA Osasuna μετά τη λήξη του δανεισμού του και τον Αύγουστο του 2020 εντάχθηκε στο ρόστερ της CD Leganes, φορώντας τα χρώματά της σε 54 αναμετρήσεις.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.