Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε και Ελ Αραμπί στην επίθεση ο Ολυμπιακός

Με Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε και Ελ Αραμπί στην επίθεση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη με τον Βόλο και ο Κάρλος Κορμπεράν αλλάζει σχηματισμό και πρόσωπα, δίνοντας θέση βασικού στον Τζος Μπόουλερ.

Δεν υπάρχει πεδίο ουσιαστικής συζήτησης, αναφορικά με το τι θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Βόλο.  Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο τη νίκη και τίποτε άλλο. Θέλουν να αφήσουν πίσω τους την προβληματική εικόνα της Νάντης και να πάνε παρακάτω. Να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Να βελτιωθούν. Να δουν σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους να παίρνουν πρωτοβουλίες και να κλείσουν την ημέρα έχοντας τρεις περισσότερους βαθμούς στον πίνακα. Τόσο απλό, τόσο ξεκάθαρο.

Το ίδιο ξεκάθαρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με πλήθος αλλαγών στο αρχικό του σχήμα κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας. Με τον Κορμπεράν να έχει δείξει ήδη ότι έχει στο μυαλό του σημαντικές αλλαγές. Οι οποίες περιλαμβάνουν νέο σχηματισμό, αλλά και μια τελείως διαφορετική 4άδα στην επίθεση. Με τις δοκιμές στο Ρέντη να δείχνουν ότι ο Ισπανός έχει αποφασίσει να ρίξει στη μάχη έναν ιδιαίτερο συνδυασμό εμπειρίας και νιάτων.

Στο δεξιό άκρο της επίθεσης θα κάνει ντεμπούτο ως βασικός ο Τζος Μπόουλερ, ενώ αριστερά θα πάρει θέση ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Σε θέση επιτελικού μέσου όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει από την αρχή ο Ματιέ Βαλμπουενά, αν και έως την τελευταία στιγμή ο Κορμπεράν αμφιταλαντεύεται για το εάν πρέπει να παίξει σε τρίτο σερί παιχνίδι ο Πεπ Μπιελ. Με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, τώρα, και εκεί προβλέπονται αλλαγές. Ο Βατσλίκ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, αλλά μπροστά του θα έχει τουλάχιστον δύο νέους ποδοσφαιριστές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Ναντ. Παπασταθόπουλος και Μπα αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, με τον Σίμε Βρσάλικο να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην άμυνα. Κάτι, ωστόσο, που δεν αποκλείεται να γίνει και στη διάρκεια του αγώνα. Οσο για αριστερά; Στην αποστολή υπάρχει μόνο ο Ρέαμπτσιουκ, αλλά τη συγκεκριμένη θέση μπορεί να την καλύψει και ο Αβιλα.

Στη μεσαία γραμμή, τέλος, ο Γιαν Εμβιλά επιστρέφει σίγουρα στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο παρτενέρ του, καθώς ο Κορμπεράν τους χρησιμοποίησε όλους χθες. Και τον Μπουχαλάκη και τον Κούντε και τον Αγκιμπού Καμαρά.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024