Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLA: Ανεπίσημη πρώτη

Mercedes-Benz GLA: Ανεπίσημη πρώτη

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε για πρώτη φορά την ανανεωμένη εκδοχή της GLA η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το 2024

Φωτογραφίες: Automedia

Μετά την A-Class και την CLA που έχουν ήδη δώσει το στίγμα τους από τα πεδία δοκιμών στις ανανεωμένες εκδοχές τους, σειρά μπροστά στο κλείστρο του φωτογραφικού φακού παίρνει η πιο περιπετειώδης μικρή Mercedes-Benz που με τη σειρά της ξεκινά τις διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην ανανεωμένη εκδοχή της η οποία αναμένεται το 2024.

Όπως ισχύει και για τα υπόλοιπα δοκιμαστικά πρωτότυπα των μοντέλων με το διακριτικό «Α», οι αλλαγές σε σχεδιαστικό επίπεδο είναι περιορισμένες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ορατές.

Σε αυτές συγκαταλέγονται η ελαφρώς ανασχεδιασμένη γρίλια και η νέου σχεδιασμού κατώτερη γρίλια που περιστοιχίζονται από τα αναθεωρημένα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν νέα γραφικά. Αντιστοίχως στο πίσω τμήμα διακρίνονται τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα ενώ δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο εμπλουτισμός των επιλογών σε χρωματισμους αλλά και η διάθεση νέου σχεδιασμού τροχών και ζαντών.

Στο εσωτερικό δεν αναμένονται κοσμογονικές αλλαγές καθώς κυρίαρχες θα παραμείνουν οι δύο οθόνες των 10,25 ιντσών για το σύστημα MBUX αν και θα υπάρξουν δεδομένα προσθήκες σε επίπεδο εφαρμογών όσο και λογισμικού.

Στοχευμένες προδιαγράφονται οι αλλαγές στην γκάμα κινητήρων τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις που εφοδιάζονται αποκλειστικά με κινητήρες εσωτερικής καύσης οι οποίες κατά περίπτωση θα επωφεληθούν από επιπλέον ισχύ και βελτιώσεις που θα αφορούν την ενίσχυση της αποδοτικότητας.

Αυτό που επίσης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι οι σημαντικές βελτιώσεις στις εκδόσεις με plug-in υβριδική τεχνολογία οι οποίες προδιαγράφονται περισσότερες αλλά και μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία χάρη στην τοποθέτηση μεγαλύτερων μπαταριών.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024