Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Μπενζεμά, Κασεμίρο, Τζιοβάνι και άλλοι αστέρες σχολίασαν το ποστ του Μαρσέλο
Ο Μαρσέλο ήρθε στην Ελλάδα, αποθεώθηκε από 25.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ στο ποστ που έκανε στα social media έγινε χαμός από όλους τους μεγάλους σταρ του ποδοσφαίρου
Ο Μαρσέλο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όμως αυτό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη δεν έχει προηγούμενο.
Ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ έφθασε στην Αθήνα το απόγευμα και πήγε κατευθείαν στο φαληρικό γήπεδο για να παρουσιαστεί στους οπαδούς των Πειραιωτών, οι οποίοι επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στον 34χρονο, που ήταν εντυπωσιασμένος.
Περισσότεροι από 25.000 φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας βρέθηκαν στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και δημιούργησαν μια «καυτή» ατμόσφαιρα, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει ποτέ σε παρουσίαση, με τον Μαρσέλο να μένει με το στόμα ανοιχτό από την αγάπη του κόσμου.
Αφού ο βραζιλιάνος θρύλος το γιόρτασε με την ψυχή του, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, το οποίο ξεπέρασε το 1.200.000 σε αντιδράσεις, ενώ είχε αμέτρητα σχόλια από άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η παρουσίαση του Μαρσέλο και η απίθανη υποδοχή του κόσμου έκανε και κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ δεκάδες ποδοσφαιριστές παγκοσμίου βεληνεκούς ευχήθηκαν στον Βραζιλιάνο μέσω της ανάρτησής του.
Μεταξύ αυτών ο πρώην συμπαίκτης του Μαρσέλο στη Ρεάλ και κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη πέρσι, Καρίμ Μπενζεμά, ο Κασεμίρο, ο Αλεξάντερ Πάτο, ο Αρμπελόα, ο Μιλιτάο, ο Ρενάτο Αουγκούστο, ενώ ήταν και αρκετοί πρώην Ερυθρόλευκοι που σχολίασαν στο ποστ του Μαρσέλο με την ερυθρόλευκη.
Παίκτες όπως ο Τζιοβάνι, αλλά και οι Ριβάλντο και Καστίγιο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ζουν πρωτοφανείς καταστάσεις τα τελευταία 24ωρα με έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας.
Κίνηση ανθρωπιάς από την Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται με μία ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.
Η Μπράγκα ανέτρεψε το 2-0 της Ουγγαρίας και επικρατώντας στην Πορτογαλία της Φερεντσβάρος με 4-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League όπου περιμένει τον νικητή από το Μπέτις- Παναθηναϊκός.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ για τη φάση των «16» του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8 HD.
Η Oaktree φαίνεται να προηγείται της RedBird χάρη στην ισχυρή χρηματοδοτική της δύναμη – Ερωτήματα για το κόστος και τις σχέσεις με τη Euroleague. Τα δεδομένα για Ίντερ και Μίλαν.