Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και τόνισε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τον Μαρσέλο και να συνεργαστεί μαζί του.
Ο Ιβηρας μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα των πρωταθλητών και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την υποδοχή.
Παράλληλα, τόνισε ότι ήρθε με στόχο να έχει διψήφιο γκολ και ασίστ, ενώ αναφέρθηκε και στην σπουδαία μεταγραφή του Μαρσέλο, τονίζοντας ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και να συνεργαστεί μαζί του στους Ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπιέλ:
Για το ντεμπούτο του: «Είμαι ευτυχισμένος, είχα όρεξη και ανυπομονησία να παίξω μπροστά στον κόσμο»
Για το γεγονός ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του: «Ευχαριστώ τον κόσμο είναι ένα όμορφο προνόμιο».
Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είναι πολύ θετικές, είμαι ευχαριστημένος, πολύ καλή υποδοχή από όλους και είμαι ευτυχισμένος».
Για το γεγονός ότι πέρσι είχε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ, αν μπορεί να το επαναλάβει: «Νομίζω πως για αυτό έχω έρθει εδώ. Είμαι ένας παίκτης επιθετικός μου αρέσει να παίζω στην περιοχή, να σκοράρω, να δίνω ασίστ. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να το επαναλάβω».
Για τον Μαρσέλο: «Είναι μεγάλο προνόμιο, όλοι ξέρουν ποιος είναι. Ανυπομονούμε να τον έχουμε στην ομάδα μας για να μας βοηθήσει».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.