Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4/9, 21:30) στη Ριζούπολη, όπου θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα-σοκ από τον Βόλο.
Στην αποστολή για το ματς με τους Ηπειρώτες είναι και ο Νίκλας Ελίασον, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος έδειξε έτοιμος και μπήκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. Ο Σουηδός δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, ωστόσο δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.
Άπαντες ουσιαστικά είναι διαθέσιμοι για τον Αργεντινό τεχνικό που άφησε εκτός τον Φράνσον ο οποίος έκανε ατομικό για άλλη μία μέρα, αλλά και τον Μαχαίρα που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.