Άρης: Απέρριψε την πρόταση της Ομόνοιας για Μαντσίνι
Οι κιτρινόμαυροι θεώρησαν οτι η πρόταση που κατέθεσε η κυπριακή ομάδα για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό δεν καλύπτει τις απαιτήσεις τους και δεν την έκαναν αποδεκτή.
Ο Μανσίνι είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι θα συζητούσαν την παραχώρηση του μόνο με ένα ποσό που θα κάλυπτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν έκανε η πρόταση που κατέθεσε η κυπριακή ομάδα.
«Πουλάμε αλλά δεν ξεπουλάμε. Η ομάδα, εξάλλου, έχει κρίσιμα παιχνίδια και τον χρειάζεται», ανέφερε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Άρης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Άρη ως τον Ιούνιο του 2024.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.