Στην Λεωφόρο θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε η Super League. Θυμίζουμε πως η φυσική έδρα του Λεβαδειακού είχε κριθεί ακατάλληλη λόγω εργασιών που δεν είχαν ολοκληρωθεί.
«Ανακοινώνεται ότι ο αρχικώς ορισθείς αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Γήπεδο «Α. Νικολαΐδης», με γηπεδούχο την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Επίσης, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 17:45 (αντί για 19:00) και ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 19:00 (αντί για 21:30)».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.