Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα ένοπλης ληστείας ο Ομπαμεγιάνγκ

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιανγκ έζησε εφιαλτικές στιγμές στο σπίτι του στην Ισπανία, καθώς άγνωστοι εισέβαλαν για να το ληστέψουν και τον χτύπησαν μπροστά στη σύζυγό του.

Στιγμές τρόμου έζησε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του για να το ληστέψουν, με εκείνον και τη σύζυγό του να βρίσκονται μέσα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ισπανική εφημερίδα El Pais, η οποία επικαλείται πηγές στην αστυνομία, τουλάχιστον τέσσερις οπλισμένοι άνδρες, εισέβαλαν στην οικία του Γκαμπονέζου λίγο μετά τη μία το πρωί της Δευτέρας (29/8). Εκεί φαίνεται να ξυλοκόπησαν τον ποδοσφαιριστή και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τη σύζυγό του να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο όπου βρίσκονταν κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Στη συνέχεια άφησαν δεμένο το ζευγάρι και κατάφεραν να διαφύγουν με ένα λευκό Audi A3. Ο Ομπαμεγιάνγκ και η σύντροφός του πέρασαν αρκετές ώρες στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση, είναι πάντως και οι δύο καλά στην υγεία τους.

Θυμίζουμε πως ο 33χρονος φορ είναι ένα βήμα από την έξοδο από την Μπαρτσελόνα, με την Τσέλσι να φαντάζει ο επικρατέστερος προορισμός του.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024