Η σύγκρουση των Κρητικών
Μητσοτάκης VS Ανδρουλάκη
Σε πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση έδειξε και από την θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή για το που θα το πάει. Ανοίγει διμέτωπο, και κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Προσέξτε: Όχι κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά κατά του προέδρου του, του κεντρικού προσώπου του σκανδάλων των υποκλοπών.
Η αρχή έγινε την Παρασκευή στη Βουλή όπου ο πρωθυπουργός απηύθυνε μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ λέγοντάς τους να προσέξουν μήπως αν ψηφίσουν Ανδρουλάκη τους βγει Τσίπρας.
Το επόμενο χτύπημα θα είναι «υπόγειο», δηλαδή μηνύματα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ με το εξής περιεχόμενο: «Ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εσύ;». Η πλαγιοκόπηση θα είναι συνεχής με σκοπό την αναζωπύρωση του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου και την ενίσχυση του φόβου της επιστροφής στη διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου από το 2015.
Το… θύμα των παρακολουθήσεων, ο κ. Ανδρουλάκης, θα γίνει, όπως όλα δείχνουν το πρόσωπο στο οποίο θα στοχεύσουν ξεκάθαρα μέχρι τις εκλογές στο Μέγαρο Μαξίμου.
Και ο λόγος προφανής. Να αφαιρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους από το ΠΑΣΟΚ και να ακυρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το σενάριο συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΜέΡΑ25 κ.λπ.
Θα έχουμε με λίγα λόγια, μάχη των Κρητικών, Κ. Μητσοτάκη και Ν. Ανδρουλάκη.
Πηγή: ΟΤ
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»
- Οικογενειακό Πάσχα για Ελένη Ράντου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Νικολέττα
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442